(Poistunut julkaisusta)

LVI-suunnittelijaharjoittelijoita
Ramboll Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Tule tekemään kesäduunia, joka vie kestävästi kohti huomista! Hae meille LVI‑suunnittelijaharjoittelijaksi. Olemme iloisia, jos tuot mukanasi oman persoonasi, innokkaan asenteen ja halun oppia uusia asioita.

 

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

 

Tervetuloa LVI-alan osaajien joukkoon
LVI-suunnittelijaharjoittelijana olet osa LVIA-sektorin n. 200 asiantuntijaa. Toimistomme sijaitsevat kymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea ja toimimme Suomen suurimmissa ja kiinnostavimmissa hankkeissa. Tehtäviisi tulee kuulumaan avustavat suunnittelutehtävät vaihtelevissa hankkeissa, kokeneemman suunnittelijan ja/tai projektipäällikön alaisuudessa.  

 

Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä pääset tekemään kunnon töitä, kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Aiemmat kesätyöntekijät ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa. Ramboll Finland valittiin Vastuullinen kesäduuni-tutkimuksessa Suomen yhdeksänneksi parhaimmaksi kesätyöpaikaksi 2019.

 

Millaista henkilöä etsimme
Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Toivomme myös mahdollisuutta työskennellä osa-aikaisesti koulun ohella. Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme sinulta:

  • Olet opinnoissasi hyvin edistynyt teekkari tai insinööriopiskelija jolla on tuntemusta LVI-teknisten järjestelmien perusasioista
  • BIM-, AutoCAD ja/tai Revit suunnitteluohjelmien hallintaa
  • Asennus-/työmaakokemus eduksi mutta ei välttämätön
  • Innostuneisuutta ja oma-aloitteisuutta

 

Sinulla on halukkuutta kehittyä alalla ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa.

 

Tule osaksi Kiinteistöt ja rakentaminen -osaajien joukkoa 
Rambollin 4000 kiinteistöjen ja rakentamisen asiantuntijaa osallistuu yli 10 000 rakennushankkeeseen vuosittain eri puolilla maailmaa. Suunnittelemme monialaisesti älykkäämpiä, kestävän kehityksen mukaisia ja innovatiivisia rakennuksia. Tavoitteenamme on kiinteistöjen käyttäjien elämänlaadun parantaminen.

 

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

 

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt ja mille paikkakunnille mieluiten haluat töihin. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 16.2.2020.

 

Jos joku asia jäi mietityttämään, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään LVIA-sektorin johtaja Teppo Tulokas, 0408296499 ja yksikönpäälliköt:

Juhana Mikkola, Espoo, puh. +358 (40) 0743228

Markus Tuovinen, Espoo, puh. +358 (40) 5290255

Janne Yli-Tokola, Espoo, Jyväskylä ja Oulu, puh. +358 (44) 5984995

Mari Törönen, Tampere ja Pori, puh. +358 (50) 5000048