LVI-suunnittelijaharjoittelija
Ramboll Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haluatko kesäduuniin/harjoittelijaksi yhteen suomen parhaimpaan työpaikkaan? Hae meille LVI‑suunnittelijaharjoittelijaksi Espoon, Tampereen, Oulun, Jyväskylän, Vaasan, Seinäjoen tai Porin toimistollemme! Olemme iloisia, jos tuot mukanasi oman persoonasi, innokkaan asenteen ja halun oppia uusia asioita.

Tervetuloa LVI-alan osaajien joukkoon
LVI-suunnittelijaharjoittelijana olet osa LVIA-sektorin n. 200 asiantuntijaa. Toimistomme sijaitsevat kymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea ja toimimme Suomen suurimmissa ja kiinnostavimmissa hankkeissa. Toimintatapamme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.  

Tehtäviisi tulee kuulumaan avustavat suunnittelutehtävät vaihtelevissa hankkeissa, kokeneemman suunnittelijan ja/tai projektipäällikön alaisuudessa.  

Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä pääset tekemään kunnon töitä, kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Aiemmat kesätyöntekijämme ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa ja kesän 2020 kesätyöntekijöistä 98 % koki työtehtävien olleen mieluisia ja 96 % kesätyöntekijöistä suosittelee Rambollia työnantajana!

Millaista henkilöä etsimme
Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Toivomme myös mahdollisuutta työskennellä osa-aikaisesti koulun ohella. Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme sinulta:

  • Olet opinnoissasi hyvin edistynyt teekkari tai insinööriopiskelija, jolla on tuntemusta LVI-teknisten järjestelmien perusasioista
  • Innostuneisuutta, oma-aloitteisuutta
  • BIM-, AutoCAD ja/tai Revit suunnitteluohjelmien hallintaa
  • Asennus-/työmaakokemus eduksi mutta ei välttämätön tehtävässä

Sinulla on halukkuutta kehittyä alalla ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa.

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 16.2.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411426
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere, Vaasa