LVI- suunnittelija
AFRY Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2021

LVI- suunnittelija

Tehtäviin kuuluu teollisuuskohteiden LVI-suunnittelu koko projektin elinkaaren ajan hankesuunnittelusta loppukuviin yhdessä projektiryhmän kanssa. Saat käyttöösi nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä tämän alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Haluatko olla mukana rakentamassa kestävää tulevaisuutta kanssamme? Onko Sinulla osaamista, jota tässä työssä tarvitaan? Oletko valmis ottamaan uusia haasteita vastaan?

Pätevyydet

Etsimällämme henkilöllä on:

  • tehtävään soveltuva alan insinööri- tai diplomi-insinööritason koulutus
  • Aiempaa kokemusta suunnittelutehtävistä muutaman vuoden ajalta
  • kielitaitovaatimuksena tehtävään on sujuva suomen- ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi. 
  • ohjelmisto-osaamista (MS Office – ohjelmat, Autocad, Magicad ja Revit katsotaan eduksi)
  • Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Aktiivista työskentelyotetta ja sopeutumiskykyä nopeatempoiseen projektiympäristöön

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia tehtäviä. Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa tomintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää, positiivista asennetta. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus – vapaus kehittyä ja kehittää, sekä yhdistää työ ja vapaa-aika joustavasti mielekkääksi kokonaisuudeksi.

Me AFRYllä haluamme olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta ja löytää aina parhaat ratkaisut, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös laajemmin yhteiskuntaa. Olemme moderni työnantaja, jonka arvot pohjaavat vahvasti pitkäjänteiseen kestävään kehitykseen.

Lue lisää AFRYstä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

Yrityksen kuvaus

AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa.

Olemme 16 000 omistautunutta rakennetun ympäristön, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Making Future

Lisätietoja

Työsuhde-edut AFRYllä

Kaikkia AFRYläisiä tuetaan lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla AFRYläistä suojaa tapaturmavakuutus. Mikäli AFRYläisen lapsi sairastuu, on työntekijällä oikeus saada apua sairaan lapsen hoitoon. 

AFRYläiset ovat olleet aktiivisia vapaa-ajan kerhojen järjestäjiä, ja aktiviteettimme vaihtelevat paikkakunnittain crossfitistä golfiin ja käsitöistä lautapeleihin. Tuemme vapaa-ajan kerhoja mittavasti ja kannustamme myös työmatkaliikuntaan. Vakituisessa työsuhteessa työskentelevillä AFRYläisillä on oikeus taittaa työmatka päästöttömästi työsuhdepolkupyörällä. Kaikilla AFRYn toimistoilla tarjotaan työmatkaliikkujille aamupalapuuro.

Vastuullisuus AFRYllä

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme täältä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Ida Erämaa,puh. 050 4603 691, ti-to klo 12-15 hakuajan päättymiseen asti.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.11.2021 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Read more here

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot