(Poistunut julkaisusta)

LVI-SUUNNITTELIJA
Talokeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Haluatko mukaan asiantuntevien ammattilaisten joukkueeseen, missä saat vapautta ja vastuuta kehittyä oman alasi parhaimmistoon? Kaipaatko rentoa ja dynaamista työyhteisöä, joka tarjoaa menestymisesi edellytykset oman motivaatiosi mukaisesti?
Talokeskus työllistää noin 110 asiantuntijaa kolmella eri paikkakunnalla: Helsingissä, Jyväskylässä ja Lahdessa. Haemme lisää uusia asiantuntijoita joukkoomme ja tarjoamme monenlaisia työmahdollisuuksia ja urapolkuja alan ammattilaisille ja sellaisiksi aikoville.

Haemme
LVI-SUUNNITTELIJAA


Helsingin toimipisteemme asuntorakentamisen palvelut -yksikköömme korjausrakentamisen konsultointitehtäviin. Tehtävässäsi vastaat korjausrakentamisen hankkeissamme LVI-suunnittelusta ja LVI-töiden valvonnasta. Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja ovat pääasiassa asuinkiinteistöjä.

Koska työssä menestyminen vaatii toimivaa yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi toivomme sinulla olevan kykyä pitää langat käsissä kiireessäkin. 

Menestyäksesi tehtävässä Sinulta odotetaan myös
• Alan koulutusta (DI/ LVI-insinööri) 
• Alan kokemusta korjausrakentamisen LVI-suunnittelusta
• Kykyä ottaa kantaa ja uskallusta olla projektitoiminnassa tekninen asiantuntija
• Hallitset MagiCad /AutoCad ohjelmistot
• Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
• Kykyä pitää langat käsissä kiireenkin keskellä

Tarjoamme kilpailukykyisen omaa osaamistasi vastaavan palkkauksen ja asiantuntevan tiimin tuen tehtävässä onnistumiseksi. Sinun ei toki tarvitse osata yksin kaikkea -käytettävissäsi on koko Talokeskuksen rakennuttamisen ja suunnittelun asiantuntijan verkosto.  

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Jukka Mustonen puh. 050 434 8140, jukka.mustonen@targetheadhunting.fi. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 26.01.2020 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat.