(Poistunut julkaisusta)

LVI- suunnittelija
Optiplan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Haemme LVI-suunnittelijaa korjausrakentamispalveluun Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Tule meille osaksi motivoitunutta, huipputasoista ja tulosta tekevää tiimiä! Meillä voit edetä urallasi alan johtavaksi asiantuntijaksi tai esimiestehtäviin.

Tehtävässä:

  • toimit LVI-suunnittelijana asiakasrajapinnassa ja hoidat mielenkiintoisten projektien suunnittelun sekä ohjauksen
  • toimit myös projektipäällikkönä omassa suunnitteluryhmässä
  • vastaat osaltasi tiimisi projektien onnistumisesta

Toivomme sinulta

  • Insinööri- tai DI-koulutusta
  • muutaman vuoden kokemusta rakennusalan LVI-suunnittelutyöstä.
  • sinulla on korjausrakentamisen LVI-suunnittelijan pätevyydet vähintään vaativan tason hankkeisiin.

Olet ulospäin suuntautunut, yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työtehtävässä menestyminen edellyttää  itsenäistä työskentelyä vaihtelevien korjausrakentamiskohteiden parissa.

Tarjoamme sinulle
Vaihtelevat ja haastavat suunnittelukohteet talonrakentamisessa.
Pääset mukaan motivoituneeseen ja innostuneeseen ilmapiiriin sekä mahdollisuuden itsekin kehittyä rakennusalan moniosaajana huipputiimissä, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä hyvää tulosta. Optiplan tarjoaa monipuolisesti uramahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu ja vastuullisuus. Tarjoamme myös suuren NCC-konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Meillä työskentelet myös aidosti monialaisessa suunnittelutoimistossa yhteistyössä kaikkien suunnittelualojen kanssa.

Lisätietoja antaa
Toimialajohtaja Petri Paavilainen puh. 041 445 1477 tai petri.paavilainen@optiplan.fi

Hae heti!

Hakuaika päättyy 27.9.2019. Kannattaa kuitenkin hakea heti, sillä haastattelemme ja täytämme avoimet paikat heti sopivan hakijan löydyttyä! Hakeminen rekrytointijärjestelmämme kautta on helppoa ja nopeaa.