(Poistunut julkaisusta)

LVI-suunnittelija
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Granlund on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.

Haemme kaikkiin Suomen toimipisteisiimme LVI-suunnittelijoita vakinaisiin työsuhteisiin.

Meillä pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Olemme suunnittelijoina lukuisissa kiinnostavissa hankkeissa niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimitilojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa. Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti. 

Tutustu Granlundin LVI-suunnitteluun:

  • Made by Granlund -video
  • LVI-suunnittelu Granlundilla
  • Uratarina LVI-suunnittelija Eveliina Vesalaisesta

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Mitä toivomme sinulta?

  • Edellytämme LVI-alan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutusta.
  • Aikaisempi kokemus alalta sekä Magicad- ja CADS-ohjelmistojen hallinta katsotaan eduksi. Kokemus voi olla aloittelevasta suunnittelijasta jo pitkään alalla kokemusta hankkineeseen. Arvostamme myös muiden alalla tarvittavien tietojärjestelmien tuntemusta.
  • Sinulla on myönteinen asenne uuden oppimiseen ja oman osaamisesi kehittämiseen.
  • Toimintatapasi on asiakaslähtöistä.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat keskiviikkoon 7.8.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.