(Poistunut julkaisusta)

LVI-suunnittelija
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Granlund on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.

Nyt haemme Rovaniemen toimipisteeseemme LVI-suunnittelijaa.

Meillä pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Olemme suunnittelijoina lukuisissa kiinnostavissa hankkeissa niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimitilojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa. Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Lue lisää urasta Granlundilla.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa LVI-alan DI- tai insinöörikoulutusta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja sisältäen CAD-ohjelmat. Olet kiinnostunut nykyaikaisista suunnittelumenetelmistä ja sinulla on myönteinen asenne uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen. Olet asiakassuuntautunut, avoin ja työskentelet mielelläsi ryhmässä.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?eb344eaf maanantaihin 3.6.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Granlund Rovaniemi Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kärki, p. 040 702 5679 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.