(Poistunut julkaisusta)

LVI-suunnittelija
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Granlund on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.

Etsimme nyt joukkoomme LVI-suunnittelijaa Helsingin, Espoon ja Lohjan toimipisteisiimme.

Meillä pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Olemme suunnittelijoina lukuisissa kiinnostavissa hankkeissa niin teollisuuden, toimitilojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa. Granlund on lisäksi Suomen markkinajohtaja sairaalasuunnittelussa, ja olemme palvelleet 60-vuotisen historiamme aikana lähes kaikkia Suomen sairaanhoitopiirejä. Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Lue lisää:

  • Lohjan alueellinen toimipiste houkuttelee suunnittelijoita
  • LVI-suunnittelu Granlundilla
  • Uratarina LVI-suunnittelija Eveliina Vesalaisesta

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa LVI-alan DI- tai insinöörikoulutusta sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta suunnittelutehtävistä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot, sisältäen CAD-ohjelmat ja olet kiinnostunut nykyaikaisista suunnittelumenetelmistä. Sinulla on lisäksi myönteinen asenne uuden oppimiseen ja haluat vaikuttaa omaan kehittymiseesi sekä uraasi. Olet myös asiakassuuntautunut, avoin ja työskentelet mielelläsi ryhmässä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen sairaalahankkeista.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?cf161fba torstaihin 6.6.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Mainitsethan hakemuksessasi mikä toimipaikka sinua kiinnostaisi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Peter Malmström, p. 040 538 0925 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.