(Poistunut julkaisusta)

LVI-suunnittelija
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Haemme Helsinkiin
LVI-SUUNNITTELIJAA

Tulet osallistumaan suunnittelu- ja asiantuntijaprojekteihin osana projektiryhmää. Toimeksiantomme käsittävät monipuolisia uudis- ja peruskorjaushankkeita Suomessa ja osin ulkomailla.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut, mm. monipuolisia liikuntakursseja ja ilmainen kuntosali.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
- insinöörin tai DI:n tutkinto, myös vastavalmistuneet huomioidaan
- kyky toimia projektiryhmän jäsenenä
- LVI-suunnitteluohjelmistojen käyttökokemus (MagiCAD)
- halu oppia uutta ja kehittyä alan asiantuntijaksi
- tietomallinnuksen osaaminen
- Office-ohjelmistojen osaaminen

Arvostamme asiakaslähtöistä työtapaa ja vastuullisuutta. Toimintatapasi on oma-aloitteinen ja yhteistyökykysi ansiosta pystyt viemään asioita sujuvasti eteenpäin hyvässä yhteishengessä. Projektityön luonne huomioon ottaen pystyt löytämään ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin.

Työtehtävän räätälöinti mielenkiintosi ja kokemuksesi mukaan on myös mahdollista.

Hakeminen
Hakuaika päättyy 3.6.2019 Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi kotisivujemme lomakkeella. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.