(Poistunut julkaisusta)

LVI-suunnittelija
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Granlund on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.

Nyt haemme LVI- suunnittelijaa Lohjan toimipaikkaamme.

Meillä pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Olemme suunnittelijoina lukuisissa kiinnostavissa hankkeissa niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimitilojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa.

Voit olla alalle vasta valmistunut/valmistuva tai jo kokenut konkari. Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Lue lisää:

  • Granlund Oy:n Lohjan yksikkö laajentaa Uudenmaan talotekniikkasuunnittelun palvelutarjontaa
  • Lohjan alueellinen toimipiste houkuttelee suunnittelijoita
  • Harri Pulkkisen uratarina
    Lue Lohjan ja Helsingin toimistoillamme RAU-suunnittelijana toimivan Harrin uratarina.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa LVI-teknistä koulutusta (Ins. tai DI)
  • Kiinnostusta nykyaikaisiin suunnittelumenetelmiin
  • Myönteistä asennetta uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen
  • Asiakaslähtöistä toimintatapaa

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat tiistaihin 30.4.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Juha Långström, p. 050 315 2755 ja osastonjohtaja Santeri Kondakov, p. 040 556 0555 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.