(Poistunut julkaisusta)

LVI-suunnittelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018

Haemme asiakkaallemme Varkauteen LVI-suunnittelijaa teollisuuden ja taloyhtiöiden LVI-projektien suunnittelutyöhön.

Työtehtävät pitävät sisällään suunnittelun ja piirtämisen lisäksi asiakasyhteydenpitoa, neuvotteluita, työmaakäyntejä sekä sähköisten asiointijärjestelmien käyttöä. Työ on luonteeltaan monipuolista ja itsenäistä, joten luotettavuus ja oma ajankäytön hallinta korostuvat. Työtä voi tehdä tarvittaessa joustavasti myös etätyönä.

Toivomme hakijalta teknisen puolen insinöörikoulutusta sekä muutamien vuosien työkokemusta LVI-suunnittelusta sekä suunnitteluohjelmien esim. CADS.in käytöstä. Pystyt luontevasti toimimaan erilaisissa asiakasrajapinnoissa ja sinulla on hyvät sosiaaliset- ja tiimityötaidot sekä paineensietokyky.

Tarjoamme kokopäiväisen, alkuun määräaikaisen työsuhteen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta mahdollisuus työllistyä asiakkaan työntekijäksi.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 4.11.2018 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja paikkaan liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.