(Poistunut julkaisusta)

LVI-Suunnittelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Parmaco on suomalainen yritys, joka lainaa asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja yli 50 vuoden kokemuksella. Lisäksi valmistamme ja myymme Master-työmaatiloja. Parmaco-rakennukset sekä Master-työmaatilat valmistamme omissa tehtaissamme Leppävirralla ja Pyhäjoella.
Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset, valtionyhtiöt ja liikelaitokset. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 66 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 190 henkilöä.
Markkina-alueemme ovat Suomi ja Ruotsi.
Tutustu meihin osoitteessa www.parmaco.fi

 

Haemme asiakkaamme Parmaco Production Oy:lle LVI-SUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen. Valittu henkilö voi työskennellä Kuopiossa, Leppävirralla, Oulussa tai Pyhäjoella.

Päivittäiset tehtäväsi koostuvat lvi-suunnittelusta sekä yhteistyökumppaneiden koordinoinnista, ohjaamisesta ja laadunvalvonnasta.
Toimit itsenäisesti ja itseohjautuvasti linkkinä Parmacon ja ulkopuolisten urakoitsijoiden/suunnittelijoiden välillä ja vastaat omalta osaltasi Parmacon omien käytäntöjen jalkautumisesta työmaille saakka.

Tehtävässä vaaditaan LVI-alan insinöörin tutkintoa sekä työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Työ sisältää liikkumista myös Pyhäjoen ja Leppävirran toimipisteiden välillä.

Suunnittelijan työssäsi olet osa noin 10 hengen tuotannonsuunnittelutiimiä, joka tekee tiiviisti yhteistyötä keskenään sekä myös tuotannon ja muiden toimijoiden kanssa.
Stressinsietokyky, keskittymiskyky ja kolmiulotteinen hahmottaminen ovat perusedellytyksiä työn hoitamisessa.
Lisäksi sinun tulee olla pitkäjänteinen ja reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä hallita useita eri kokonaisuuksia työpöydälläsi yhtä aikaa.

Parmacolla saat työhösi vastuuta, merkityksellisyyttä sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä, jossa yhdessä tekeminen on osa arkipäiväistä työkulttuuria.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta, työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa:

Rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.
Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. 
Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.