(Poistunut julkaisusta)

LVI-suunnittelija
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018

Asiakkaamme Assemblin Oy hakee Helsinkiin energiatehokkuuspalveluihin vakituiseen työsuhteeseen vastuuntuntoista ja oma-aloitteista tiimipelaajaa LVI suunnittelijan ja -asiantuntijan tehtäviin.

Työtehtäväsi tulee sisältämään energiatehokkuushankkeiden hankesuunnittelua, LVI suunnittelua, kiinteistön kehityshankkeiden vaihtoehtojen laskentaa ja suunnittelua sekä toteutuksen työmaavalvontaa. Työ vaatii asiakaslähtöistä asennetta ja hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja.

Edellytämme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta LVI suunnittelijan ja asiantuntijan tehtävistä sekä LVI insinöörin tai LVI diplomi-insinöörin koulutusta ja MagiCAD –ohjelman osaamista.

Eduksi katsotaan erilaiset alaan liittyvät lisätutkinnot tai pätevyydet, kuten talotekniikan perusvalvojan koulutus, energiakatselmoijan peruskurssi, IV suunnittelijan pätevyys, FISE pätevyys tai muu vastaava. Työ edellyttää omaa autoa.

Tarjoamme sinulle haasteellisten työtehtävien ja innostuneen ilmapiirin lisäksi kasvavan ja kehittyvän yrityksen tarjoamat henkilöstöedut, mm.  mahdollisuuden etätyöskentelyyn.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä!