(Poistunut julkaisusta)

LVI-suunnittelija Talotekniikkasuunnitteluun
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

WSP Finlandin Talotekniikkasuunnittelun liiketoiminta kasvaa ja haemme nyt ammattitaitoista, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää LVI-suunnittelijaa Helsinkiin.

Kokemuksesi ansiosta pystyt tekemään monipuolisten kohteiden LVI-suunnittelua itsenäisesti sekä toimimaan yhteistyössä muiden suunnittelualojen kanssa. MagiCAD ja tietomallisuunnittelu ovat sinulle tuttuja. Ymmärrät myös asiakkaiden tarpeita ja olet valmis ratkaisemaan heidän ongelmiaan.

Odotamme sinulta vähintään 5 vuoden työkokemusta LVI-suunnittelusta sekä LVI-insinöörin tai LVI-DI:n koulutusta. Lisäpätevyydet ja sertifikaatit katsomme eduksi ja tuemme tarvittaessa niiden suorittamista. Työtehtävän hoitaminen vaatii suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista. Englannin sujuva osaaminen on hyödyksi tässä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittyä kasvavassa huipputiimissä osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä monialaisten hankkeiden parissa. Meillä on puitteet jatkuvaan osaamisen kehittämiseen sekä monipuoliset urakehitysmahdollisuudet. Uusi toimistomme sijaitsee Triplan ylimmissä kerroksissa korkealla Helsingin kattojen yllä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut, mutta erityisesti kehumme positiivista, avointa ja osallistavaa työilmapiiriämme. Saat vapautta ja vastuuta työpaikassa, jossa kaveria autetaan aina. Meillä töihin on mukava tulla!

Täytämme paikan heti kun sopiva hakija löytyy. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen liiketoimintajohtaja Mikko Kietäväiselle p. 040 776 9211, mikko.kietavainen@wsp.com.