(Poistunut julkaisusta)

LVI-suunnittelija tai projektipäällikkö
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

Granlund on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Granlund Pohjanmaa Oy kasvaa vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.

Nyt haemme LVI-suunnittelijaa tai LVI-suunnittelun projektipäällikköä Vaasaan.

Meillä pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Granlund Pohjanmaa haluaa pysytellä vahvasti alan kehityksen kärjessä.

Olemme suunnittelijoina lukuisissa kiinnostavissa hankkeissa niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimitilojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa. Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Lue, millainen toimisto olemme.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Mitä toivomme sinulta?

  • Soveltuvaa LVI-teknistä koulutusta (ins. tai DI)
  • Kiinnostusta nykyaikaisiin suunnittelumenetelmiin
  • Muutaman vuoden kokemusta LVI-suunnittelutehtävistä
  • Myönteistä asennetta uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat keskiviikkoon 17.4.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävistä antavat Granlund Pohjanmaa Oy:n toimitusjohtaja Pekka Pajuniemi, p. 040 553 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.