(Poistunut julkaisusta)

LVI-suunnittelija / -projektipäällikkö
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2018

Oletko itsenäiseen työhön tottunut LVI-suunnittelun ammattilainen tai kokenut projektipäällikkö. Innostutko ratkaisemaan haasteita yhdessä asiakkaiden kanssa ja tekemään työtä asiantuntevassa tiimissä. Granlund Turku Oy hakee toimipisteeseensä LVI-suunnittelijoita ja -projektipäälliköitä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Granlund on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa ja asiantuntijamme työskentelevät erittäin kiinnostavien yhteistyökumppanien kanssa. Meillä saat näköalapaikan alan hankkeisiin niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimistojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, innovaatioihin ja kehittymiseen panostaen. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Työntekijöiden hyvinvointi ja osaaminen on meille tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa LVI-teknistä koulutusta (ins. tai DI)
  • Kiinnostusta nykyaikaisiin suunnittelumenetelmiin
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Myönteistä asennetta uuden oppimiseen ja osaamisesi kehittämiseen
  • Asiakaslähtöistä toimintatapaa

Räätälöimme työnkuvasi kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Kerro itsestäsi ja lähetä vapaamuotoinen CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat/ 14.9.2018 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Pekka Hjelm, p. 044 591 5032 ja suunnittelujohtaja Tomi Pyyhtiä, p. 050 564 0963, etunimi.sukunimi@granlund.fi.