(Poistunut julkaisusta)

LVI-suunnittelija / projektipäällikkö
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

Oletko LVI-suunnittelun vahva ammattilainen, joka innostuu parhaiden ratkaisujen etsimisestä yhdessä asiakkaan ja tiiminsä kanssa?

Haemme Kokkolan toimipisteeseemme LVI-suunnittelun vahvoja ammattilaisia monipuolisiin sekä mielenkiintoisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen tehtävänimikkeesi voi olla projektipäällikkö tai suunnittelija.

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa ja asiantuntijamme työskentelevät erittäin kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Meillä saat näköalapaikan alan hankkeisiin niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimistojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, innovaatioihin ja kehittymiseen panostaen. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa LVI-teknistä koulutusta (ins. tai DI)
  • kiinnostusta nykyaikaisiin suunnittelumenetelmiin
  • myönteistä asennetta uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen
  • asiakaslähtöistä toimintatapaa

Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevan hakulomakkeen kautta osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat 15.8.2018 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävistä antavat Granlund Pohjanmaa Oy:n toimitusjohtaja Pekka Pajuniemi p. 040 553 0986 ja aluejohtaja Kari Rauhala p. 040 059 5922 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.