(Poistunut julkaisusta)

LVI-suunnittelija korjausrakentamiseen Optiplanille
Optiplan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2018

Haemme kokenutta LVI-suunnittelijaa korjausrakentamisen hankkeisiin Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Työsi sisältää asiantuntijatehtäviä ja asiakaspalvelua. Pääset osaksi motivoitunutta, huipputasoista ja tulosta tekevää tiimiä! 

Toivomme sinulta

Insinööri- tai DI-koulutusta, sekä vahvaa kokemusta rakennusalan konsultointitehtävistä. Sinulla on alasi pätevyydet vähintään vaativan tason hankkeisiin. Olet ulospäin suuntautunut, yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle

Toimit LVI -suunnittelijana mielenkiintoisissa projekteissa uudenlaisessa toimintaympäristössä.  Kehitämme toimintaamme yhteistyössä tiimeissä, keskustelukulttuurimme on rikas ja mielipiteilläsi on oikeasti väliä. Meillä saat ottaa vastuuta ja pääset siis aidosti vaikuttamaan projekteihin. Optiplan tarjoaa monipuolisesti kehittymismahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu ja vastuullisuus. Tarjoamme myös suuren NCC-konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja antaa

Toimialajohtaja Petri Paavilainen puh. 041 445 1477 tai petri.paavilainen@optiplan.fi

Hae

Hakuaika päättyy 15.12.2018. Kannattaa kuitenkin hakea heti, sillä haastattelemme ja täytämme avoimet paikat heti sopivan hakijan löydyttyä! Hakeminen rekrytointijärjestelmämme kautta on helppoa ja nopeaa. Hakulinkki: https://optiplan.fi/tyopaikat/lvi-suunnittelija-korjausrakentamiseen-optiplanille/