(Poistunut julkaisusta)

LVI-suunnittelija ja tekninen suunnittelija
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Sance Ltd on Raisiossa vuonna 2002 perustettu suunnittelu- ja konsultointitoimisto. Yritys tuottaa suunnittelu- ja kokonaistoimituksia pääasiassa meriteollisuuteen, minkä lisäksi se toimii myös offshore- ja rakennusteollisuudessa. Sance Ltd on mukana laivateollisuuden reippaassa myötätuulessa ja onkin noussut merkittäväksi toimijaksi Turun talousalueella kuten myös kansainvälisesti. Yritys työllistää tällä hetkellä n. 60 henkilöä. Liikevaihtotavoite vuodelle 2018 on 6,5 miljoonaa euroa.

Sance Ltd etsii nyt voimakkaan kasvunsa tueksi innostuneita ja motivoituneita laivanrakennuksen suunnittelun ammattilaisia tai sellaiseksi haluavia.

Haussa laivan sisustusratkaisujen tekninen suunnittelija sekä LVI-suunnittelija

Sisustusratkaisujen teknisenä suunnittelijana ydintehtäväsi on löytää ja suunnitella toimivat rakenteelliset ratkaisut arkkitehtien suunnitelmien toteuttamiseksi ja kuvantaa ja dokumentoida ne selkeästi tarvittaville sidosryhmille.  Työskentelet pääasiassa seuraavien järjestelmien parissa: AutoCAD, SolidWorks, Excel ja muut MS Office -ohjelmat.

LVI-suunnittelijana tehtäväsi on vastata sinulle nimettyjen alueiden LVI-suunnittelusta yhdessä muiden suunnittelutiimien kanssa. Työskentelet pääasiassa seuraavien järjestelmien parissa: AutoCAD, Cadmatic, Excel ja muut MS Office -ohjelmat.

Molemmat tehtävät edellyttävät huolellista ja järjestelmällistä työotetta, tiimihenkisyyttä, meriteollisuuden ymmärrystä sekä aiempaa suunnittelukokemusta ja soveltuvaa koulutusta. Luonteeltasi olet itsenäinen ja sekä positiivinen ja omaat luontaisen kyvyn navigoida eri sidosryhmien välillä.

Voit olla jo pidempään alan projekteja satamaan menestyksekkäästi luotsannut merikarhu tai vasta meriteollisuuteen innokkaasti tähtäävä maakrapu. Tärkeintä on motivoitunut asenne ja halu oppia uutta!

Tehtävissä menestyminen edellyttää englannin kielen osaamista, sillä osa kommunikoinnista eri sidosryhmien välillä tapahtuu englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen roolin organisaatiossa, jota luotsaa intohimoinen kapteeni ammattitaitoisen ja sitoutuneen miehistönsä kera. Saat tarvittavan tuen, mahtavat kollegat ja kilpailukykyisen palkan kehittymismahdollisuuksineen. Mikäli haluat lähteä kanssamme matkalle, hae tehtävää pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalolta Terhi Wallenius p. 010 2306525 / terhi.wallenius@henkilostotalo.fi ja Jenni Räikkönen p. 010 2306523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi