(Poistunut julkaisusta)

LVI-Suunnittelija – Insinööritoimisto Buildnet Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Insinööritoimisto Buildnet Oy on vuonna 2006 perustettu korjausrakentamiseen erikoistunut suomalainen perheyritys. Olemme erikoistuneet markkinoiden uusimpiin menetelmiin ja tuotteisiin, jonka ansiosta asiakkaamme säästävät suunnitelmillamme ja valvonnallamme runsaasti aikaa ja rahaa, hyvästä laadusta ja pitkäikäisestä lopputuloksesta kuitenkaan tinkimättä.

Vuoden 2019 arvioitu liikevaihto on n. 1,2 M€ ja meitä on 7 toimihenkilöä. Haemme tiimiimme LVI- Suunnittelijaa. Tehtäviisi kuuluu taloyhtiöiden putkiremonttihankkeiden LVI-suunnittelutehtävät (korjausrakentaminen). Toimit kokeneen LVI-suunnittelupäällikön alaisuudessa, joka on sinulle mentorina.

TYÖTEHTÄVÄ: LVI-Suunnittelu.
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu, toimipiste sijaitsee Itäkeskuksessa.
TYÖN KESTO: Aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

-Soveltuvaa koulutusta: LVI- tai talotekniikan insinöörin tutkintoa AMK/DI.
-Olet ehtinyt toimia pari vuotta suunnittelutehtävissä, joten kykenet työskentelemään itsenäisesti.
-Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
-Tuntemusta rakennusalan säännöistä ja määräyksistä.
-Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä.

MITÄ TARJOAMME:

Tulevat työkaverisi ovat kokeneita oman alansa huippuammattilaisia. Mentorit löytyvät siis omasta talosta. Meillä on mahdollisuus kehittyä nykyaikaisten putkiremonttimenetelmien huippuosaajiksi, sillä olemme suunnitelleet ja johtaneet yli 100 vastaavanlaista remonttia viimeisten 4 vuoden aikana. Meillä on paras kokemus kaikista menetelmistä ja siten sinulla on mahdollisuus oppia sellaista, mitä muualla ei voi. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan.

 

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen voit täyttää "Hae paikkaa" -linkistä. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 6.10.2019.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja vuosittain yli 50 toimihenkilöä saa kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita meille, jos haluat kuulla lisää: Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958.