(Poistunut julkaisusta)

LVI -Suunnittelija (Imatra/Lappeenranta)
Insinööritoimisto Metso Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Etsimme Imatralle tai Lappeenrantaan kokenutta ja ammattitaitoista LVI- suunnittelijaa / vastuullista vahvistamaan asiantuntijajoukkoamme.

Työssäsi vastaat prosessiteollisuuden LVI suunnittelusta, asennusvalvonnoista sekä ohjaat niihin liittyviä osaprosesseja ja nuorempien suunnittelijoiden työskentelyä. Vastaat osaamisalueesi asiakasrajapinnassa työskentelystä ja viestinnästä. Työskentely joko Lappeenrannassa ja / tai Imatralla, mutta tarvittaessa myös asiakaskohteissa pääasiallisesti Etelä-Karjalan alueella. Olet omalta osaltasi vastuussa projektien mekaanisesta suunnittelusta, ja työpanoksellasi huolehdit siitä, että projektit valmistuvat laadukkaasti ja aikataulujen puitteissa.

Edellytämme seuraavia taitoja:

  • teknikko, Insinööri tai DI
  • useamman vuoden työkokemusta teollisuuden LVI- suunnittelutehtävistä, työvälineistä ja ohjelmistoista
  • kokemusta esimiestyöstä ja sujuvia ryhmätyötaitoja sekä oma-aloitteista työskentelytapaa
  • prosessiteollisuuden tuntemusta
  • suomen ja englannin kielen taitoa.

Kokemus LVI-asennustöistä tai muista prosessiteollisuuden asennus- ja valmistustöistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa yrityksessä, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja mahdollisuuden työskennellä asiakkaidemme mielenkiintoisissa projekteissa.

Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja kykenevä työskentelemään itsenäisesti sekä osana tiimiä tai sen vetäjänä. Hallitset kokonaisuuksia, mutta pystyt toimimaan tuloksekkaasti asiantuntijana myös suunnitteluprosessien yksittäisissä haasteissa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 30.09.2018 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Harri Haavisto, puh. 044 7872 690