(Poistunut julkaisusta)

LVI-suunnittelija / avustava LVI-suunnittelija
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Granlund-konserni kasvaa vauhdilla ja haemme nyt riveihimme LVI-suunnittelijaa tai avustavaa LVI-suunnittelijaa Savonlinnan toimipaikkaamme.

Olemme talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Meillä pääset mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin muun muassa terveydenhuollon, kaupan ja koulutuksen sektoreilla. Asiantuntijamme työskentelevät kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa korostaen kiinteistöjen ja tilojen käyttäjien hyvinvointia.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa LVI-teknistä koulutusta (ins. tai DI)
  • MagiCad-järjestelmän osaamista
  • myönteistä asennetta uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen
  • asiakaslähtöistä toimintatapaa
  • kiinnostusta nykyaikaisiin suunnittelumenetelmiin

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/rekry keskiviikkoon 14.11.2018 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja antaa aluetoimiston johtaja Jani Tuohimaa, p. 050 312 3680 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.