(Poistunut julkaisusta)

LVI-suunittelija konsulttityöhön, nollaE Turku
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019
Asiakasyrityksemme nollaE etsii kunnianhimoista LVI-suunnittelijaa työskentelemään energiatehokkuuden asiantuntijana Turussa. nollaE keskittyy energiatehokkuuden optimoinnissa jopa 80% säästöihin ja on siten toimialallaan ainutlaatuinen tekijä. Onko sinulla jo aikaisempaa kokemusta LVI-suunnittelun parista ja palat halusta päästä kehittämään osaamistasi alalla? Omaatko ratkaisukeskeisen, uudistusmielisen ja itseohjautuvan otteen työhön? Silloin nollaE voi hyvinkin olla seuraava työpaikkasi. Jos olet hakemamme tekijä, laita hakemusta tulemaan välittömästi!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään nollaE:n LVI-suunnittelijana ja energiakonsulttina. Positio tuo mukanaan vastuuta ja mielenkiintoisia uramahdollisuuksia energiatehokkuuden parissa. Työssäsi teet energiatehokkuuden optimointeja rakennuksille niiden yksilöllisten ominaisuuksien mukaan, suunnittelet energiatehokkuustoimenpiteitä, jotka yhdessä tuovat parhaan tuoton pienimmillä mahdollisilla investointikustannuksilla. Tyypillisen työviikon aikana teet LVI suunnittelua, energiamallinnuksia, käytät yrityksen simulointiohjelmistoa ja suunnittelet optimoituja energiaratkaisuja, työskentelet konsultin roolissa ulkopuolisena valvojana kohteissa, käyt asiakastapaamisissa, osallistut alan seminaareihin sekä teet mahdollisesti päiväkohtaisia työmatkoja Suomessa. Tehtävä sopii parhaiten henkilölle, joka etsii mahdollisuutta kasvaa avarakatseisessa ja yrittäjähenkisessä tiimissä. Kasvavassa yrityksessä pääset näkemään ja kokemaan paljon!

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät ainutlaatuisella tavalla toimivassa yrityksessä, jolla ei ole kilpailijoita
* Tilaisuuden lähteä kehittämään omaa uratarinaa nollaE:n kanssa
* Mahdollisuuden olla mukana nopeasti kasvanavyrityksen kasvutarinassa
* Mahdollisuuden työlläsi pelastaa maailmaa tekemällä energiatehokkuusinvestoinneista taloudellisesti kannattavia
* Mukavan ja tiiviin työyhteisön sekä viihtyisän toimiston Turussa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Työskentelet konsulttina energiatehokkuusasiantuntijana
* LVI suunnittelu, energiasuunnittelu, simulointi ja optimointi
* Toimit valvojana työmaalla
* Asiakastapaamiset, alan seminaarit, päiväkohtaiset työmatkat Suomessa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (LVI insinööri, AMK tai DI)
* Kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 1-2 vuoden ajalta
* Sujuva suomen kieli, eduksi katsotaan englannin ja ruotsin kielen osaaminen


Lisäksi eduksi katsotaan kokemus työmaalla työskentelystä.

Etsimämme henkilö on


* Ratkaisukeskeinen ja optimistinen
* Tuloskeskeinen ja liiketoimintalähtöinen
* Vahvasti eteenpäin menevä tiimipelaaja


Muuta tietoa


* Aloitus: sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk, mahdollisuus jatkoon
* Sijainti: Lemminkäisenkatu 14-18 A, 20520 Turku
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä nollaE:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
nollaE on energiatehokkuuden konsulttitoimisto, jonka toiminnassa yhdistyvät rahoituslaskenta ja energiaosaaminen. nollaE pyrkii liiketoimintansa ohella pelastamaan maailmaa tekemällä asiakkaillensa energiatehokkuusinvestoinneista taloudellisesti kannattavia. Yritys tekee energiatehokkuuden optimointeja erilaisille kohteille asuinkerrostaloista liikekeskuksiin ja liikunta-areenoista teollisuusrakennuksiin sekä suunnittelee kiinteistökokonaisuuksien ja useita rakennuksia käsittävien alueiden yhteisiä energiajärjestelmiä. Asiakkaita ovat kiinteistöjen omistajat ja saneeraajat, yksittäisiä rakennuksia hallinnoivista asiakkaista kiinteistösijoittajiin. Yrityksen toimisto sijaitsee Turussa, jossa mukavassa toimistossa työskentelee motivoitunut ja kannustava tiimi.