LVI Sukittaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Etsimme työntekijöitä pääkaupunkiseudulle LVI alalle sukitustehtäviin!

Hakemamme henkilö on asennustöiden osaaja, joka taitaa myös asiakaspalvelun tai alalle vastavalmistunut.

Tehtävässä tulet toimimaan osana asiakasyrityksemme huoltotiimiä viemäristösaneerausten ja ylläpidon parissa. Tehtävät pitävät sisällään pääosin sukitusta, joten kokemus LVI alan tehtävistä luetaan hakijan eduksi, ei kumminkaan välttämätön. Asiakas kouluttaa sinut tarpeen vaatiessa tehtäviin.

Pärjäät tehävässä hyvällä ja ahkeralla asenteella, olet joustava ja luotettava. Omaat hyvät vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä, asennuksia tehdään osittain asumiskohteissa ja pääasiallisesti työparin kanssa. Työhön kuuluu projektien ja työvaiheiden dokumentointia joten perus IT- taitojen tulee olla kunnossa. Kohteita voi olla laajalla alueella, joten toivomme hakijoilta matkustusvalmiutta.

Työt tehdään pääsääntöisesti arkisin mutta jatkossa myös päivystysvuorot ovat mahdollisia. Viikkotyöaika tehtävässä on n. 40h/vk, mutta töiden ja kohteiden luonteesta johtuen hakijalta odotetaan tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen.

Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä suoraan asiakkaalle vakinaiseen työsuhteeseen. RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Palkkaus: TES/ sopimuksen mukaan

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1370339
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa