(Poistunut julkaisusta)

LVI-remonttiedustaja
Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

LVI-remonttiedustaja

Asiakasyrityksemme HIRMUpositiivinen porukka etsii vahvistuksia myyntitiimiinsä myymään laadukkaita lämmitys-, vesi- ja viemäriremontteja sekä energiaystävällisiä lämmönlähteitä. Kesä on nimittäin hyvää aikaa tehdä myyntiä, joten asiakasyrityksemme haluaa vahvistaa tiimiään kesäksi. Tässä työssä on mahdollista jatkaa myös kesän jälkeen.

Tässä työssä et joudu vilttiketjuun vaan pääset suoraan kentälle. Valmentajanasi toimii osaavat myyntialan ammattilaiset, jotka perehdyttävät sinut joukkueen toimintaan ja auttavat sinua menestymään ja tekemään tulosta koko työsuhteesi ajan.

Olet etsimämme vahvistus, jos olet rohkea ja motivoitunut myyntialan osaaja tai sellaiseksi haluava, ja osaat toimia luovasti yllättävissäkin myyntikentän pelitilanteissa. Sinua vie eteenpäin tuloshakuisuus ja kunnianhimo. Lisäksi sinulla on B-ajokortti, jota tarvitset asiakastapaamisissa käymiseen. Odotamme sinulta ennen kaikkea myynnillistä asennetta, jolla voit paikata myös puuttuvaa työkokemusta myynnin saralta.

Tässä työssä sinut palkitaan motivoivalla tulospalkkauksella, toimivilla työvälineillä, virikeseteleillä, mukavilla työkavereilla ja positiivisella työympäristöllä. Näiden etujen lisäksi sinulla on mahdollisuus työsuhdeautoon ja työaikasi ovat säännölliset.


Kolahtiko? Laita meille hakemus sähköpostilla rekry@hirmu.fi tai tee itsestäsi lyhyt esittelyvideo Whatsappilla numeroon 044 242 9928.