(Poistunut julkaisusta)

LVI-RAKENNUTTAJA
WasaPlan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2018

WasaPlan Oy on osa WasaGroup-konsernia, joka on Suomen nopeimmin kasvava kiinteistö- ja rakennusalan konserni. WasaGroup tarjoaa ainutlaatuisen kattavan näköalapaikan kiinteistö- ja rakennusalan toimintaan. WasaGroup-konsernin toimialat kattavat koko kiinteistö- ja rakennusalan kentän kiinteistö- ja hankekehityksestä suunnitteluun, rakennuttamiseen ja urakointiin sekä konevuokraukseen ja työmaapalveluihin sekä kiinteistövarainhoidosta kiinteistösijoittamiseen ja -rahastojen toimintaan.

 

Pääkonttorimme sijaitsee Vaasassa, ja meillä on toimipiste myös Helsingissä. Toimialueemme on koko Suomi. Työllistämme n. 130 kiinteistö-, rakennus- ja rahoitusalan ammattilaista.

 

Toiminnan edelleen kasvaessa haemme joukkoomme

 

LVI-RAKENNUTTAJAA

 

toimimaan hankkeissamme LVI-valvojana ja -asiantuntijana. Työskentelet osana projektitiimiä, johon kuuluu osaavia kollegoita kukin omalta osaamisalueeltaan. LVI-rakennuttajana johdat ja ohjaat suunnittelua, olet mukana kustannuslaskennassa ja hankinnassa sekä valvot ja dokumentoit sopimuksenmukaista työn toteutusta. Työskentelypaikkakuntasi on ensisijaisesti Vaasa, mutta myös etätyöskentely järjestyy tarvittaessa.

 

Olet koulutukseltasi joko LVI-teknikko, LVI-insinööri (AMK) tai DI ja haluat työskennellä kasvavassa yrityksessä, jossa pääset näkemään työsi jäljen hyvin konkreettisesti. Sinulla on alan työkokemusta mielellään vähintään 3 vuotta. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta LVI-alan työnjohto-, suunnittelu- tai valvontatehtävistä.  Myös kokemus automaatio- ja jäähdytysjärjestelmistä katsotaan eduksesi. Työsi on monipuolista, ja tulet myös liikkumaan aktiivisesti työmailla.

 

Arvostamme sinussa itsenäistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta ja selkeyttä, ja osaat hahmottaa kokonaisuuksia ilman, että yksityiskohdat jäävät huomiotta. Sinulla on vahva ongelmanratkaisukyky. Olet yhteistyökykyinen, ja sinulla on hyvä palveluasenne. Haluat tehdä mielenkiintoisia hankkeita ja olla yhtenä edelläkävijänä organisaatiossa, jossa osaamistasi arvostetaan ja sinulle annetaan vapautta sekä vastuuta.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvassa kasvussa olevassa yrityksessä, jossa pääset tekemään töitä monipuolisten kiinteistökehityshankkeiden parissa ympäri Suomea. Työ edellyttää matkustamista. LVI-rakennuttajatiimi vastaa rakennushankkeiden läpiviennistä LVI-tekniikan osalta ja huolehtii mm. työmaan valvonnasta, laatuvaatimuksista ja aikatauluista sekä vastaa dokumenttien ja raporttien laatimisesta ja takuuajan tarkastuksista.

 

Liittymällä kasvavaan joukkoon rakennusalan todellisia ammattilaisia otat ison harppauksen myös oman kehittymisesi kannalta. Meillä urakehityksesi on monipuolinen, ja sinulla on aito mahdollisuus edetä konsernin osakkaaksi.

 

Liity mukaan rakentamaan WasaPlanin ja WasaGroupin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa talotekniikan suunnittelupäällikkö Janne Majaniemi, p. 050-3506761. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 31.1.2019 mennessä osoitteessa ura.wasagroup.fi.