LVI- / rakennusinsinööri
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Oletko suorittanut tai parhaillasi suorittamassa LVI- tai rakennusinsinöörin tutkintoa? Meillä olisi sinulle töitä!

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen LVI- / rakennusinsinööriä asiakasyrityksellemme Rovaniemelle.

Työtehtäväsi tulevat olemaan LVI-kuntotutkimukset, raportointi ja muu konsultointi. Tehtävän hoitaminen edellyttää LVI- tai rakennusalan koulutusta (DI. tai ins.) ja tuntemusta ammattiin kuuluvista rakentamismääräyksistä. Työssä tulee hallita työnkuvaan liittyvän tekniikan ja järjestelmät.

Odotamme sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta olet myös hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja. Sinulta löytyy tarkkuutta ja vastuullista työotetta sekä ongelmanratkaisukykyä. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla C-ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi vauhdikkaan ja mielenkiintoisen työympäristön, jossa työpanoksellasi on tärkeä rooli työn sujuvuuden kannalta. Tukenasi on huippu tiimi, joilta saat arvokasta ja monipuolista kokemusta ja tukea. Täällä asiat puhalletaan yhteen hiileen ammattitaidolla ja hyvällä asenteella!

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä saat Jennika Puomiselta sähköpostitse jennika.puominen@personalhuset.fi, tai soittamalla 050 409 7304.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1357921
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi