(Poistunut julkaisusta)

LVI-/putkiasentajia, LVI Star Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Haemme asiakkaallemme LVI-Star Oy:lle


LVI-/putkiasentajia

Vakituiseen työsuhteeseen

LVI Star Oy on vuonna 2012 perustettu LVI-alan yritys, joka on keskittynyt LVI-alan korjausrakentamiseen. Yleisimmät kohteet meillä ovat asunto-osakeyhtiöiden linjasaneeraukset sekä toimitila muutokset. Suurin osa töistä tehdään rakennusliikkeille. Lisäksi asunto-osakeyhtiöt tilaavat meiltä suoraan.

Tällä hetkellä haemme LVI-/ putkiasentajia sekä nokkamiestä pk-seudulle käynnissä oleviin sekä käynnistyviin linjasaneeraus kohteisiin. Meillä tavoitteena on saada toimiva työryhmä missä jokainen tuntee itsensä kuuluvan osaksi porukkaa. Työporukat pyritään myös pitämään kasassa työmaiden vaihtuessa. Tarkoitus on, että jokainen pääsee käyttämään omia vahvuusalueitaan ja haastamaan itseään. Mikäli halukkuutta löytyy, yritys tukee myös kouluttautumaan esim. nokkamiehen tai työnjohtajan tehtäviin.

Haettavilta työntekijöiltä halutaan kiinnostuneisuutta alaan ja uuden oppimiseen sekä kykyä soveltaa jo opittuja asioita. Työntekijöiltä vaaditaan vähintään vuoden työkokemus alalta ja itsenäiseen työhön soveltuvuutta. Kokemukset linjasaneerauksista katsotaan eduksi.

Mitä me voimme tarjota sinulle?

Tarjoamme sosiaalisen ja hyvin keskenään toimeentulevan työyhteisön, joka voi olla tekemisissä myös työajan ulkopuolella.

Arvostamme työntekijöitämme ja jokainen otetaan huomioon. Lisäksi tarjoamme tietysti kilpailukykyisen palkan etuuksineen.

Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.