(Poistunut julkaisusta)

LVI puolen työnjohtaja Kouvolaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Haemme asiakkaallemme Costella Oy:lle LVI puolen työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Kouvolaan.

Costella Oy on Kymenlaaksossa toimiva tunnettu ja hyvämaineinen saneerausrakentamiseen ja lämmityssaneerauksiin erikoistunut yritys. Lämpöpumput ja energiansäästöratkaisut ovat suuri osa yrityksen toimintaa.

Työnjohtajana vastaat pääasiallisesti eri saneerauskohteiden työnlaadusta Kymenlaaksossa ja lähialueilla, sekä toimit tiimisi lähiesimiehenä. Huolehdit siitä, että työt saadaan valmiiksi asiakkaalle luvatussa aikataulussa. Teknisen ammattitaidon lisäksi asiakaslähtöinen tapa toimia on ensiarvoisen tärkeää, sillä työtä tehdään usein asukkaiden ollessa paikalla.

Tehtävä edellyttää alan ammattitutkintoa ja ehdottomasti jo useamman vuoden kokemusta vaativista saneeraus-, tai muista rakennuskohteista, sekä esimiestyöskentelystä. Toivomme sinulta myös myönteistä asennetta työtä kohtaan ja kykyä saumattomaan yhteistyöhön niin asiakkaiden, kuin tiimisi kanssa.

Oletko sinä etsimämme alan huippu osaaja? Jos, niin laitapa reippaasti hakemus suoraan tästä linkistä, tai voithan nakata minulle sähköpostillakin cv:n osoitteeseen rami.raty@rtkpalvelu.fi

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen mukavan tiimin kanssa maineikkaassa yrityksessä.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Rami Räty
Avainasiakaspäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy