LVI -puolen projektipäällikkö/Työnjohtaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!

Haemme nyt LVI puolen PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ/TYÖNJOHTAJAA Jämsän ja Jyväskylän alueelle.

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Erikoisalueenamme ovat liike- ja toimitilakiinteistöt.

Projektipäällikkönä/työnjohtajana vastaat Jämsän ja Jyväskylän alueen esimiestehtävistä, tarjousten laskennasta ja operatiivisesta toiminnasta. Toimit tiiviissä asiakasyhteistyössä vastaten asiakkaalle raportoinnista, teknisestä neuvonnasta ja osallistumisesta asiakkaiden toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Toimit myös tulosvastuullisena esimiehenä oman yksikkösi asentajille ja vastaat lisäksi nimettyjen kohteiden töiden valvonnasta, resursoinnista, työnjohdosta ja raportoinnista sekä työturvallisuudesta. Toimipaikkasi voi sijaita joko Jyväskylässä tai Jämsässä.


Tehtävä edellyttää soveltuvaa LVI-insinöörin tai teknikon tutkintoa sekä riittävän laaja-alaista, mielellään useamman vuoden LVI-alan työnjohtokokemusta. Eduksi katsomme KVV -pätevyyden, IV -työnjohtopätevyyden sekä kokemuksen prosessiteollisuudesta. Olet tuloksentekijä, yhteistyökykyinen verkostoituja, tehokas organisoija ja joustava tiimipelaaja. Toimimme kiinteästi yhteistyössä muiden toimialojemme kanssa, joten yhteistyötaitosi ovat tärkeässä roolissa tehtävässäsi. Sinulla tulee olla työssä tarvittavat työturvallisuuskortit, normaalit IT-taidot, B-ajokortti sekä oma auto. Tehtävässä tarvitset myös erinomaista suomen kielen taitoa, englannin kielen taidon katsomme eduksi. Lisäksi tehtävään palkattavalta henkilöltä edellytetään nuhteetonta taustaa, sillä teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen, joka on myös edellytys työsopimukselle.

Me tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.6.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pekka Vornanen numerosta 050 5961200.

ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269667
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Jämsä