(Poistunut julkaisusta)

LVI-projektipäälliköitä Vantaalle
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018
Haemme Vantaalle

LVI-projektipäälliköitä (2)

Vastaat vaativien LVI-projektien kokonaisvaltaisesta johtamisesta urakointikohteissa. Tarvittaessa toimit myös LVISA-urakoiden talotekniikkapäällikkönä. Tehtäviin kuuluvat projektien taloudellinen ja aikataulullinen seuranta ja vastuu, työvaiheiden ja aikataulujen suunnittelu, projektiennusteiden ja raportoinnin tekeminen sekä työnjohdolliset tehtävät.

Edellytämme sinulta LVI-insinöörin koulutusta sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta vaativien urakkaprojektien vetämisestä. Sinulla on hyvät esimies-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, kustannustehokas ja itsenäinen toimintatapa sekä hyvä paineensietokyky. Ajanhallinta, asioiden organisointi ja ongelmanratkaisukyky kuuluvat vahvuuksiisi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa, sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon ja uran kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Reima Alanko, puh. 040 300 5107, tai sähköpostilla reima.alanko@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 1.2.2019 mennessä.