LVI-projektipäällikkö
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Haemme LVI-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Ouluun


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!


LVI-projektipäällikkönä vastaat alueesi asiakasyhteistyöstä, esimiestehtävistä sekä operatiivisesta toiminnasta. Teet tiivistä yhteistyötä avainasiakkuuksiemme kanssa, vastaten heille raportoinnista, teknisestä neuvonnasta sekä osallistumisesta asiakkaan toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Toimit tässä tulosvastuullisessa roolissa kannustavana esimiehenä oman yksikkösi asentajille. Lisäksi vastaat projektien johtamisesta ja kiinteistökunnossapitotöiden kokonaisvaltaisesta hallinnasta.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7-16 välille, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa. Raportoit tehtävässäsi aluepäällikölle.


Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa LVI-insinöörin tai teknikon tutkintoa sekä mielellään useamman vuoden LVI-alan työnjohtokokemusta. Eduksi katsomme KVV-pätevyyden, sekä kokemuksen projektien hallinnasta, resursoinnista ja/tai johtamisesta. Olet tuloksentekijä, reilu ja luotettava tiimipelaaja ja esimies, sekä yhteistyökykyinen verkostoituja. Toimimme kiinteästi yhteistyössä muiden toimialojemme kanssa, joten yhteistyötaitosi ovat tärkeässä roolissa tehtävässäsi. Sinulla tulee olla työssä tarvittavat työturvallisuuskortit, hyvät IT-taidot ja B-ajokortti. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävään palkattavalta henkilöltä edellytetään nuhteetonta taustaa, sillä teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen, joka on edellytys työsopimukselle.


Kokemus sähköisten huoltokirjojen käytöstä, kuten Tampuuri, Granlund Manager tai BEM, katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ison ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Tarjoamme myös kattavat urakehitysmahdollisuudet kiinnostuksesi ja motivaatiosi mukaan. Tule meille rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Risto Kemppainen, puh. 0400 606 567.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Käy jättämässä hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.12.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot