(Poistunut julkaisusta)

LVI projektipäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Haemme kasvavaan yritykseemme LVI-projektipäällikköä vahvistukseksi ammattitaitoiseen projekti yksikköön. Projektit sijaitsevat Jyväskylässä ja sen lähialueilla.

Tässä tehtävässä pääset osaksi yhteistyökykyistä ja osaavaa organisaatiota. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä toteutat asiakkaillemme taloteknisten projektien kokonaisuuksia ja ratkaisuja. Vastaat osaltasi LVI-projektien toteuttamisesta ja taloudesta sekä toimit asentajatiimin lähiesimiehenä. Työkohteina on erilaisia kiinteistöjä, kuten toimitilat, teollisuuskohteet, logistiikkahallit, sairaalat jne.

Tehtävä edellyttää LVI-alan koulutusta, vähintään teknikon tutkintoa sekä muutaman vuoden kokemus LVI-projektien hoitamisesta. Eduksi katsomme erityisesti insinöörin tutkinnon. Suhtaudut työhösi määrätietoisella otteella ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Luonteeltasi olet järjestelmällinen, yhteistyö- ja organisointikykyinen ja sinulla on kyky saada urakointitiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin.


Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta aluepäällikkö Joel Korhonen, p. 050 539 3921. VMP Oyj on nyt eezy henkilöstöpalvelut ja toimii Caverionin rekrytointikumppanina. Lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikonsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään 17.12.2019 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta