(Poistunut julkaisusta)

LVI-Projektipäällikkö
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019
Elomatic kuuluu Euroopan johtaviin suunnittelutoimistoihin ja on merkittävä ohjelmistotalo maailmanlaajuisesti. Yli 1000 suunnittelutyön ammattilaistamme toimivat kone-, prosessi-, energia- ja laivanrakennusteollisuudessa. Ohjelmistokehityksessä keskitymme tehdas- ja laivasuunnitteluun Cadmatic -tuotemerkillä. Elomatic on globaalisti toimiva, yksityisomistuksessa oleva yritys, jolla on asiakkaita yli 80 maassa.

Haemme nyt Elomaticille Turkuun Process Industry & Pharma -yksikköön
LVI-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ.
Toimeksiantojen lisääntyessä tarvitsemme lisää vastuullisia vetäjiä. Haettu henkilö tulee toimimaan maapuolen LVI-teknisten kohteiden projektipäällikkönä vaativissa LVI-teknisissä kohteissa. Tehtäviin kuuluu projektin johtaminen, suunnittelun hallinta, työmaa-aikainen suunnittelu ja tehtävät, kuten työmaakokouksiin osallistuminen, asennusvalvonta, tarkastuksiin ja takuuaikaisiin tehtäviin osallistuminen, sekä projektin suunnitteluryhmän johtaminen ja viranomaisasioihin liittyvät tehtävät. Suunnitteluryhmä voi koostua myös talosähkö-, kiinteistöautomaatio- ja sprinklersuunnittelijoista.

Toimit teknisenä asiantuntijana tarjouslaskennassa, osallistut myyntineuvotteluihin ja sinulla on mahdollisuus myös tehdä myyntityötä itsenäisesti. Olet itsenäisessä vastuussa suunnittelualueesi aikatauluista, vastaat projektin lopputuloksen laadusta ja kustannuksista, sekä ohjaat nuorempia suunnittelijoita työssään. Omalla suunnitteluosaamisellasi sinulla on mahdollista vaikuttaa projektien läpimenoaikaan ja sitä kautta projektien kokonaiskannattavuuteen.

Tehtävissä menestyminen edellyttää

* Tehtävään soveltuvaa koulutusta: vähintään AMK-tasoinen LVI-insinööri
* Vuosien työkokemusta alan tehtävistä ja hyvää teknistä osaamista liittyen vaativien kohteiden LVI-suunnitteluun
* Projektinhallintaosaaminen tai vahva halu kasvaa projektipäällikön uralle
* Ohjelmaosaaminen: 3D-suunnitteluohjelmisto MagiCad, sekä tavanomaiset LVI:n mitoitusohjelmat, joiden ominaisuudet tulee tuntea sekä itse tehdä yksinkertaisempaa suunnittelua
* Hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä
* Oma-aloitteista, itsenäistä, joustavaa ja vastuuntuntoista työotetta
* Erinomaista suomenkielen taitoa sekä hyvää englantia, ruotsi eduksi

Sinulla on myös LVI-alan pätevyystodistukset.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään alan parhaiden yritysten projekteja yhdellä valtakunnallisesti johtavalla suunnittelutoimistoista. Elomatic on perheyritys ja turvallinen työantaja, jossa työn jatkuvuus on turvattu. Työsuhteen edut ovat hyvät, työ erittäin vastuullista ja vaihtelevaa, sekä koulutuksen ja etenemisen mahdollisuudet ovat erinomaiset.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 30.11. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän "LVI-Projektipäällikkö, Turku" -kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Senior Consultant Kati Tuominen to 14.11. klo 12-13, p. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.