(Poistunut julkaisusta)

LVI-projektipäällikkö
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Granlund on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.

Haemme Helsingin, Espoon ja Lohjan toimipisteisiimme LVI-projektipäällikköä.

Meillä pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Olemme suunnittelijoina lukuisissa kiinnostavissa hankkeissa niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimitilojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa. Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Tutustu Granlundin LVI-suunnitteluun:

  • LVI-suunnittelu Granlundilla
  • Uratarina LVI-suunnittelija Eveliina Vesalaisesta

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa LVI-alan DI- tai insinöörikoulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta suunnittelutehtävistä. Voit olla jo valmiiksi kokenut projektipäällikkö tai sellaiseksi haluava kokenut suunnittelija. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot, sisältäen CAD-ohjelmat ja olet kiinnostunut nykyaikaisista suunnittelumenetelmistä. Sinulla on lisäksi myönteinen asenne uuden oppimiseen ja haluat vaikuttaa omaan kehittymiseesi sekä uraasi. Olet myös asiakassuuntautunut, avoin ja työskentelet mielelläsi ryhmässä.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat maanantaihin 1.7.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat LVI-osastonjohtajat Ossi Myllymäki, p. 010 759 2296 ja Jari Hotokainen, p. 050 307 0688 sekä korjausrakentamisen osastonjohtaja Tapani Muttonen, p. 050 574 7117. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@granlund.fi.