(Poistunut julkaisusta)

LVI-projektipäällikkö
Honkarakenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Honkarakenne Oyj valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Yhtiö on toimittanut 85 000 rakennusta yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan Suomessa, yhtiön oma tehdas sijaitsee Karstulassa. Vuonna 2018 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 48,9 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 37 %. www.honka.fi

Haemme nyt Tuusulaan

LVI-projektipäällikköä

Vastaamaan LVI-projektien kokonaisvaltaisesta johtamisesta OKT-, hoiva- ja päiväkoti- urakointikohteissamme. Tehtäviisi kuuluvat:

  • projektien taloudellinen ja aikataulullinen seuranta ja vastuu
  • materiaalien ja työn osto
  • työvaiheiden ja aikataulujen suunnittelu
  • työnjohdolliset tehtävät
  • LVI-suunnittelun ohjaus
  • projektiennusteet, raportointi ja tarjouslaskenta

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on usean vuoden työkokemus vastaavien urakkaprojektien vetämisestä sekä LVI-insinöörin tai teknikon soveltuva koulutus. Olet talotekniikan ja projektinjohdon vahva ammattilainen, jolla on kustannustehokas, vastuullinen ja itsenäinen toimintatapa sekä erinomaiset johtamis-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot.

Toimit luontevasti ja järjestelmällisesti paineen alaisena ja erinomainen ajanhallinta sekä ongelmanratkaisukyky kuuluvat myös vahvuuksiisi. Pitkän ja monipuolisen kokemuksesi ansiosta pystyt löytämään ratkaisut erilaisiin tilanteisiin ja ratkaisemaan ongelmat hyvässä yhteishengessä, myös asiakaslähtöisyys on sinulle kunnia-asia.

Honkarakenne on perinteikäs ja vakavarainen yritys – olemme hirsirakentamisen pioneeri - ja meillä on ketterä ja joustava organisaatiokulttuuri sekä vahvat sitoutuneet ammattilaiset. Tervetuloa joukkoomme luomaan ekologisen ja terveellisen rakentamisen tulevaisuutta!

Hae tehtävää 16.6.2019 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen oheisesta linkistä: https://bit.ly/2wi6Wz8. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR-Groupin konsultti Saara Hirsto puh. +358 50 585 3979, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin ja torstaisin klo 12-13 tai sähköpostitse saara.hirsto@compasshrg.fi