(Poistunut julkaisusta)

LVI-projektipäällikkö
Rakennusliike Lapti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Haemme

LVI-projektipäällikköä Kuopioon

Vastaat tehtävässä vaativien LVI-projektien kokonaisvaltaisesta johtamisesta urakointikohteissamme. Tehtäviisi kuuluvat projektien taloudellinen ja aikataulullinen seuranta ja vastuu, työvaiheiden ja aikataulujen suunnittelu, projektiennusteiden ja raportoinnin tekeminen sekä työnjohdolliset tehtävät.

Edellytämme sinulta LVI-insinöörin koulutusta ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta vaativien urakkaprojektien vetämisestä. Sinulla on hyvät esimies-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, kustannustehokas ja itsenäinen toimintatapa sekä hyvä paineensietokyky. Ajanhallinta, asioiden organisointi ja ongelmanratkaisukyky kuuluvat vahvuuksiisi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon ja uran kehittämiseen. 

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan sekä panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin. Meillä Laptilla viihdytään! 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Ville Pekkarinen, puh. 0400 518 227, tai sähköpostilla ville.pekkarinen@lapti.fi. 

Täytä hakemus palkkatoiveineen 31.3.2019 mennessä osoitteessa https://lapti.fi/tule-meille-toihin/