(Poistunut julkaisusta)

LVI-projektipäällikkö
Laptitec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Etsimme LVI-projektipäällikköä Pirkanmaan toimipisteeseen. Tehtävääsi kuuluu kokonaisvastuu hoidossasi olevista LVI-projekteista hankkeen alusta loppuun. Vastaat hankkeistasi aikataulullisesti ja tuloksellisesti. Sinulla on vähintään LVI-insinöörin tai -teknikon tutkinto sekä KVV- ja IV-työnjohtajan pätevyydet. Toimenkuvasi edellyttää vähintään 3 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet tottunut työssäsi käyttämään mobiileja nykyaikaisia ohjelmistoja ja järjestelmiä.

Työssäsi sinulle on etua järjestelmällisyydestä, loogisesta ja selkeistä toimintatavoista. Toimit asentajien lähiesimiehenä ja tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, joten olet ulospäinsuuntautunut sekä avoin ihminen. Projektit ovat luonteeltaan vaihtelevia, joten sinulta löytyy pelisilmää tilanteista riippumatta.

Laptitecilla pääset avoimeen ja rentoon työyhteisöön. Ammattitaitoasi arvostetaan ja itsensä kehittämiseen kannustetaan. Molemmin puolinen joustavuus on myös osa yrityskulttuuriamme. Luottamukselle annetaan sijaa ja sen myötä joustamisesta tulee molemminpuolista.

Tutustu meidän meininkiin:
Facebookissa https://fi-fi.facebook.com/laptitec/
ja Instagramissa https://www.instagram.com/laptitec/

Jäikö jotain kysyttävää?

Kerromme mielellämme lisää LVI-projektipäällikön paikasta. Lisätietoja antaa liiketoimintapäällikkö Matti Koskela puh. 040 173 6356. Täytä hakemus 31.8.2018 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.