(Poistunut julkaisusta)

LVI-projektipäällikkö
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Oulu

Haemme kasvun myötä asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä LVI-projektipäällikköä vahvistukseksi pohjoisen tiimiimme. Työskentelyalue on Oulu ja ympäristökunnat.

Meillä pääset osaksi huipputiimiä, joka toteuttaa asiakkaillemme Ta-Te -projektien kokonaisuuksia ja ratkaisuja. Vastaat osaltasi LVI-projektien toteuttamisesta ja taloudesta sekä toimit asentajatiimin lähiesimiehenä. Kohteet vaihtelevat ja jokainen projektipäällikkö pääsee itse vaikuttamaan tehtäviinsä sekä toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen.

Suhtaudut työhösi määrätietoisella otteella ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Luonteeltasi olet yhteistyö- ja organisointikykyinen ja sinulla on kyky saada urakointitiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Tarvitset tehtävässä oman auton käyttöösi. Sinulla on LVI-insinöörin tai LVI-teknikon koulutus sekä vähintään kolmen vuoden kokemus vaativista LVI-projektinjohtotehtävistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Markku Hertteli puh. 050 390 0791 tai markku.hertteli@caverion.com. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi #LI-TN1

Hae tehtävää 19.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.