(Poistunut julkaisusta)

LVI-Projektipäällikkö, Turku, suorarekrytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2019

Haemme ammattitaitoista LVI-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ asiakasyrityksellemme Turkuun vakituiseen työsuhteeseen!

Asiakasyrityksemme on Pohjoismainen asennuspalveluiden tarjoaja. Yritys huoltaa LVISAK- järjestelmiä toimistoissa, halleissa ja kauppakeskuksissa. Toiminta on liikevoittoista, työvoima asiantuntevaa ja työhönsä sitoutunutta. Suomessa yritys vaikuttaa pääkaupunkiseudulla ja Turussa, ja toimii oman alansa asiantuntijana.

Työtehtävän kuvaus

LVI-Projektipäällikkönä vastaat projektien suunnittelusta, ja toteutuksesta yhdessä muun tiimin kanssa. Toimit teknisten ammattilaisten esimiehenä ja vastaat aikatauluista, tuloksesta sekä resursoimisesta. Käyt säännöllisesti työmailla työkohteissa sekä vietät myös aikaa toimistolla. Työstäsi raportoit aluepäällikölle.

Hakijan profiili

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta useamman vuoden työkokemusta LVI-alalta. Koulutustaustasi on LVI-opintosuunnan insinööri tai teknikko. Sovellut hyvin johtamaan omaa tiimiä, sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakasyhteistyöhön ja näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta. Tehtävä edellyttää voimassaolevaa ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus on positiivinen lisä.

Tarjoamme

Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista ja sen kehittämistä arvostetaan. Saat rinnallesi ammattitaitoisen ja miellyttävän esimiehen tuen.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin HR konsultti Laura Honkanen 0505374289. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.