(Poistunut julkaisusta)

LVI-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ / LVI-SUUNNITTELIJA
Talokeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Haluatko mukaan asiantuntevien ammattilaisten joukkueeseen, missä saat vapautta ja vastuuta kehittyä oman alasi parhaimmistoon? Kaipaatko rentoa ja dynaamista työyhteisöä, joka tarjoaa menestymisesi edellytykset oman motivaatiosi mukaisesti?
Talokeskus työllistää noin 110 asiantuntijaa kolmella eri paikkakunnalla: Helsingissä, Jyväskylässä ja Lahdessa. Haemme lisää uusia asiantuntijoita joukkoomme ja tarjoamme monenlaisia työmahdollisuuksia ja urapolkuja alan ammattilaisille ja sellaisiksi aikoville.

Haluatko vastuullisempiin tehtäviin ja isompien kokonaisuuksien pariin?

Haemme
LVI-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ / LVI-SUUNNITTELIJAA

Helsingin toimipisteemme Toimitila- ja uudissuunnitteluyksikköömme. Tehtävässäsi vastaat toimitila- ja uudiskohteiden projektiemme LVI-suunnittelusta vastuullisena Projektipäällikkönä. Mielenkiintoiset ja palkitsevat kohteet ovat mm. korttelikohteita, toimitiloja, logistiikkakeskuksia, hotelleja jne.

Koska työssä menestyminen vaatii toimivaa yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi toivomme sinulla olevan kykyä pitää langat käsissä kiireessäkin. 

Menestyäksesi tehtävässä Sinulta odotetaan myös
• Alan koulutusta (DI/ LVI-insinööri) 
• Alan kokemusta vastaavista tehtävistä
• Kykyä ottaa kantaa ja uskallusta olla projektitoiminnassa tekninen asiantuntija
• Hallitset MagiCad /AutoCad ohjelmistot, tietomallintamiskokemus erinomainen etu
• Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
• Kykyä pitää langat käsissä kiireenkin keskellä sekä omatoimisuutta.

Tarjoamme kilpailukykyisen omaa osaamistasi vastaavan palkkauksen ja asiantuntevan tiimin tuen tehtävässä onnistumiseksi. Sinun ei toki tarvitse osata yksin kaikkea - käytettävissäsi on koko Talokeskuksen rakennuttamisen ja suunnittelun asiantuntijan verkosto.  

Huomioithan, että haemme kasvavaan joukkueeseemme sekä LVI-Suunnittelijaa että Projektipäällikköä!

Ota yhteyttä ja kerro enemmän itsestäsi, tavoitteistasi ja toiveistasi!

Hae tehtävään 18.02.2020 mennessä CV:n ja palkkatoiveesi kera osoitteessa www.targetheadhunting.fi . Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Jukka Mustonen puh. 050 434 8140, jukka.mustonen@targetheadhunting.fi.