(Poistunut julkaisusta)

LVI-Projektipäällikkö, Arina Trio Oy
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018
Etsimme LVI-Projektipäällikköä asiakkaallemme Arina Trio Oy:lle. Asiakkaamme on erikoiskohteiden uudis- ja saneerausrakentamisen asiantuntija. Julkishallinnon kiinteistöt, sairaalat ja maanalaiset tilat ovat heidän ydinosaamista.

LVI- Projektipäällikön työnkuvaan kuuluvat LVI-projektien käytännön toteutuksen läpivienti, työmaapalavereihin osallistuminen, LVI-asentajien työskentelyn aikataulutus ja ohjaaminen sekä ostojen, laskutuksen ja muiden projektinhoitoon liittyvien tehtävien hoitaminen. Työskentelet LVI-työpäällikön alaisuudessa ja varmistat omalla työpanoksellasi projektien onnistumisen.

Haemme LVI- insinöörin koulutuksen ja KVV- sekä IV-vastaavan luvat omaavaa ammattilaista. Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta LVI-projektipäällikön tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää paineensietokykyä, hyviä neuvottelutaitoja, tarkkaa ja kustannustehokasta ajattelutapaa sekä kykyä ohjata laadullisesti toisten työskentelyä. Kokemus erikoiskohteista ei ole välttämättömyys mutta kiinnostus ja halu niiden parissa työskentelyyn on ehdoton edellytys. Kokemus IV-puolen projekteista on myös huomattava etu työllistymisen kannalta.

Jos olet kiinnostunut työllistymään vakavaraiseen, yrittäjäpohjaisen johdon omaavaan suomalaiseen yritykseen lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätiedot puhelimitse Senni Tossavaiselta, 045 1172373 tai meilitse senni.tossavainen@hryhtiot.fi.