LVI - Projektipäälikkö / LVI - Työnjohtaja, Vesianttila Oy
HR-yhtiöt

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

LVI-projektipäällikköä / LVI-työnjohtaja, Rovaniemelle

Vesianttila Oy on luotettava lappilainen LVI-alan toimija jo kolmannessa polvessa.

Toimimme monipuolisesti palvellen uudisrakennus-, saneeraus- ja huoltotyöasiakkaitamme.

Kasvua tukemaan HAEMME NYT kahta (2) itsenäiseen työskentelyyn kykenevää LVI- alan ammattilaista Lapin alueelle vakituiseen työsuhteeseen.

TOIMENKUVAASI kuuluu LVI-projektien projektinhoitotehtävät ja asiakkuuksien hallinta, lisäksi toimit asentajien esimiehenä. Toimit aktiivisesti tarjouslaskennan tukena ja osallistut yrityksemme tulevaisuuden suunnitteluun ja kehittämiseen yhdessä yrityksemme johdon kanssa. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä esimiehesi tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen.

TOIVOMME, että olet positiivinen tiimipelaaja ja ymmärrät vuorovaikutuksen merkityksen myös työmaalla. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa työkokemusta itsenäisestä työskentelystä ja osaat kantaa vastuuta.

TARJOAMME SINULLE kokopäivätyön ja turvallisen työpaikan Lapin alueen vahvasti kehittyvässä ja kasvavassa LVI-alan yrityksessä. Ulkopaikkakunnalta muuttavalle henkilölle tarjoamme apua tarvittaessa asunnon hankintaan.

HAKEMINEN: Lähetä sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus, palkkatoiveesi ja CV, Su 27.6.2021 mennessä osoitteeseen: janne.aho@hryhtiot.fi

Kirjoita sähköpostin aihekenttään: LVI-projektipäällikkö/oma nimesi

Lisätietoja työtehtävästä ja yrityksestä:

Kysy rohkeasti, lisätietoja saat yrityksen toimitusjohtajalta, Ville Ylianttila 040-700 4334 sekä verkkosivuiltamme www.vesianttila.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461405
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi