(Poistunut julkaisusta)

LVI-osastonjohtaja
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

Granlund on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Granlund Tampere Oy kasvaa vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.

Nyt haemme johtajaa LVI-osastolle.

LVI-osaston johtajana työskentelet vahvasti asiakasrajapinnassa, toimit esimiehenä ja johdat projekteja laadulliset, toiminnalliset ja taloudelliset kriteerit huomioiden. Olemme suunnittelijoina lukuisissa kiinnostavissa hankkeissa niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimitilojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa.

Osastojemme johtajilla on merkittävä rooli yhtiön toiminnan kehittämisessä. Toimenkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaan.

Lue, millainen toimisto olemme.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut.

Mitä toivomme sinulta?

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (DI- tai Ins. AMK -koulutus)
  • Vankkaa kokemusta alalta
  • Kiinnostusta edistää asiakkaan tavoitteita yhteistyö edellä
  • Hyviä ihmis- ja johtamistaitoja
  • Kiinnostusta laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden aktiiviseen seurantaan

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat keskiviikkoon 17.4. mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Granlund Tampere Oy:n toimitusjohtaja Risto Suojanen, p. 050 315 2567 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.