(Poistunut julkaisusta)

LVI-osaston palvelupäällikkö
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2018

Haemme kokenutta ja palveluhenkistä LVI-osaston palvelupäällikköä Kotkaan. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävässä toimit LVI-tiimin esimiehenä vastaten tiimin kehittymisestä, resursoinnista ja rekrytoinneista. Tunnistat kohteiden lisämyyntimahdollisuudet, vastaat tuloksen oikeellisuudesta ja teet LVI-töiden tarjouslaskelmia. Parannustyöskentely ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat osa päivittäistä työtäsi.

Sitoudumme tekemään työmme laadukkaasti ja sujuvassa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Siksi on tärkeää, että olet luonteeltasi yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Osaat priorisoida asioita ja viihdyt työssä, joka vaatii itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi LVI-teknikko tai -insinööri) ja aiempaa kokemusta LVI-tehtävien työnjohdosta. Sinulla on hyvät IT-taidot ja osaamista tarjouslaskennasta. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä, ja englannin kielen taito katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen. Meillä on aktiivinen ja kehittymishaluinen työyhteisö, jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin. Lisätietoja tehtävästä antaa sopimuspäällikkö Katarina Andersson, katarina.andersson@coor.com.