(Poistunut julkaisusta)

LVI-osaaja teknisen asiakaspalvelun ja myynnin tukitehtäviin, IMI Hydronic Engineering Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020
Etsimme IMI Hydronic Engineering Oy:lle kokoaikaista LVI-osaajaa teknisen asiakastuen ja myynnin tukitehtäviin. Tehtävä sopii itseohjautuvalle ja tiimityöstä nauttivalle henkilölle, jolla on ymmärrystä LVI-ratkaisuista ja halua työskennellä laadukkaan asiakaskokemuksen parissa.
KUVAUS
IMI Hydronicilla pääset osaksi pientä ja joustavaa huippuosaajien tiimiä, jossa yhdistyy taustalla toimivan ison konsernin tuoma vakaus sekä sen tarjoamat mahdollisuudet. Yritys on LVI-alan johtavia tekijöitä ja tehtävä tarjoaakin ainutlaatuisen tilaisuuden päästä osaksi konsernin ketterää Suomen yksikköä.

Tarjoamme


* Hyvät kehittymismahdollisuudet oman kiinnostuksen mukaan
* Osaavan organisaation tuen työn avuksi sekä kattavan koulutuksen tuotteisiin
* Monipuoliset työtehtävät kansainvälisessä konsernissa
* Työpaikan alalla luotetun ja arvostetun toimijan laadukkaiden tuotteiden parissa

TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit teknisenä tukena asiakkaille ja autat tuotteiden käyttöön liittyvissä ongelma- ja selvitystilanteissa. Työhösi kuuluu esimerkiksi toimituksiin liittyviä selvitystehtäviä, tehdasyhteydenpitoa, huoltojen koordinointia sekä reklamaatioiden käsittelyä.

Toimit tiiviissä sisäisessä yhteistyössä tiimin asiakastukihenkilön, myyjien ja markkinoinnin kanssa ja toisinaan rooliisi kuuluukin myös myynnin ja markkinoinnin tukitehtäviä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme henkilöä, jolla on:


* tehtävään soveltuva koulutustausta, esim. AMK-insinööri
* ymmärrystä LVI-ratkaisuista koulutuksen ja/tai työelämän kautta
* työelämäkokemusta muutaman vuoden ajalta (myös opintojen aikainen työkokemus lasketaan)
* sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
* hyvä IT-osaaminen
* hyvät tiimityöskentely- ja kommunikaatiotaidot
* itsenäinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote


Eduksi katsotaan työkokemus vastaavan tyyppisestä roolista. Myös ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuussa 2021
* Kesto: Kokoaika, vakituinen
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä IMI Hydronic Engineering Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
IMI Hydronic Engineering Oy on johtava ympäristöystävällisten sisäilmastoratkaisujen toimittaja. He valmistavat suorituskykyisiä sekä korkealaatuisia tuotteita ja palveluita LVI-järjestelmien entistä tehokkaampaan suojaukseen ja säätöön. Yritys on osa kansainvälistä teollisuuskonsernia IMI PLC:tä, joka kuuluu Lontoon pörssin FTSE 100 -listalle eli sadan suurimman yrityksen joukkoon. IMI PLC:n kaksi muuta toimialaa ovat IMI Critical Engineering ja IMI Precision Engineering.