(Poistunut julkaisusta)

LVI-myyntipäällikkö
Henkilöstöpalvelu Hirmu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

LVI-myyntipäällikkö

Nautitko myynnin tekemisestä ja kaipaatko uusia haasteita työelämääsi? Me HIRMU:lla haemme nyt asiakasyrityksellemme tuloshakuista myyntipäällikköä vastaamaan laadukkaiden lämmitys-, vesi- ja viemäriremottien sekä energiaystävällisten
lämmönlähteiden myynnistä.

Myyntipäällikkönä pääset jakamaan omaa osaamistasi, innostustasi ja alan tuntemustasi muille. Saat nimittäin vastuullesi oman tiimin, jonka myynnistä pääset vastaamaan ja psyykkaamaan heitä parempiin suorituksiin. Lisäksi tehtäviisi kuuluu uusien myyjien rekrytointi, heidän perehdyttäminen ja jatkuvasta koulutuksestaan huolehtiminen.

Miksi juuri sinun kannattaa hakea myyntipäälliköksi? Saat kattavan perehdytyksen työhösi, toimivat työvälineet ja kaiken muun hyvän pääset työskentelemään aktiivisessa ja innostavassa työympäristössä. Asiakasyrityksemme tuotevalikoima on kotimainen ja ennen kaikkea laadukas, joka takaa korkean asiakastyytyväisyyden.

Myyntipäällikön työhön hakijoilta odotamme vahvaa kokemusta tuloksellisesta myynnistä, sekä aiempaa kokemusta esimiestehtävistä, rekrytoinnista ja tiimin valmentamisesta. Ajokortti on työssä välttämätön asiakastapaamisia varten. Myös vastuullisuus ja aktiivinen ote työhösi ovat tässä erittäin tärkeitä piirteitä, joita odottaisimme hakijoiltamme.

Mikäli uudet haasteet kiinnostavat sinua, laita hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen rekry@hirmu.fi tai vaihtoehtoisesti Whatsappiin numeroon 0442429928.