(Poistunut julkaisusta)

LVI-myyjä/myynninedistäjä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Meriser Oy on 1965 perustettu perheyritys Merikarvialla. Yritys valmistaa laadukkaita, muovisia LVI-tarvikkeita ruiskupuristuskoneilla ja tuotanto on pitkälle automatisoitua. Tuotekehitys on jatkuvaa. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. sadevesikaivoja, hanakulmarasioita, viemäröintiosia ja -putkia, wc-varaosia, erilaisia kunnallisteknisiä kaivoja sekä tyyppihyväksyttyjä lattiakaivoja ja alipaineventtiileitä. Yritys työllistää tällä hetkellä 25 henkilöä.

Etsimme nyt asiakkaallemme Meriser OY:lle LVI-myyjää/myynninedistäjää vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tämän jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille.

Toimenkuvaan kuuluu yrityksen tuotteiden esittely, niiden tunnettuuden parantaminen ja myynti. LVI-alan kokemus ja tuotteiden tunteminen ovat siis työssä menestymisen perustana - myynti- ja asiakaspalvelutausta katsotaan eduksi. Työ sisältää uusasiakashankintaa ja omien tapaamisten buukkausta, joten myös puhelimeen tarttumisen ja kalenterin käytön pitää tapahtua luonnostaan.

Olet hakemamme henkilö, mikäli olet työntekijänä hyvin itseohjautuva ja tunnollinen, sillä työ on hyvin itsenäistä. Työssä tullaan kuitenkin olemaan paljon tekemisissä asiakkaiden kanssa, joten on tärkeää, että viihdyt ihmisten kanssa ja asiakaspalvelu on sinulle mieluisaa.

Kotiosoitteellasi ei ole juuri väliä, sillä työ on liikkuvaa ja alueena on koko Etelä-Suomi tai se rajataan tapauskohtaisesti. Ajokortti ja oma auto ovat siis välttämättömät. Lisäksi työssä vaaditaan äidinkielen (tai vastaavan) tasoista suomen kielen puhuttua ja kirjallista osaamista. Myyntiä tapahtuu myös ruotsinkielisillä alueilla, joten ruotsin kielitaito on eduksi.

Meriserillä pääset osaksi nuorekasta ja huumorintajuista työyhteisöä. Yrityksen toiminta tapahtuu kotimainen laatu ja tuotetietämys edellä, joten työhön ja tuotteisiin saa kattavan perehdytyksen. Lisäksi työssä suoriutumista tukee johdon säännöllinen tuki.

Jos tunnistit itsesi hakukriteereistä ja kiinnostuit paikasta, laita hakemuksesi tulemaan oheisen linkin kautta. Sähköpostilla tulleita hakemuksia ei huomioida. Liitäthän hakemukseesi CV:n, hakukirjeen sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja työpaikasta antaa arkisin klo 10 - 14 Jaana Koivumäki puh: 044 765 7210.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.