(Poistunut julkaisusta)

LVI-myyjä Turkuun
LVI-Dahl Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Kiinnostaako pitkäkestoinen työsuhde LVI-alan johtavan tukkukaupan palveluksessa? Haemme nyt LVI-Dahlin Turun toimipisteeseen LVI-myyjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi koostuvat LVI-tuotteiden myynnin monimuotoisista tehtävistä. Osallistut aktiivisesti ja tulosvastuullisesti Turun toimipisteessä asioivien asiakkaiden palvelemiseen sekä vastaat omien vastuuasiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Lisäksi osallistut myyntitiimin jäsenenä yksikkösi myynnin ja asiakaspalvelun kehittämiseen.

Tärkein ominaisuutesi on palveluhalukkuus, osaat kuunnella asiakasta ja auttaa asiakasta onnistumaan. Luonteeltasi olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja kehityshakuinen. LVI-alan myynnin kokemus on etu, mutta ei välttämätöntä, jos tunnistat muutoin olevasi tehtävään etsittävä huippuyksilö.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osana kasvavaa, kehittyvää ja loistavaa työyhteisöä!

Tervetuloa Dahlilaisten joukkoon.

Lisätietoja yrityksestä: www.lvi-dahl.fi

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään tai haluat kysyä lisätietoja tehtävästä, kysymyksiisi vastaa Baronalla Kati Blinnikka-Pullola, puh. 050 370 8435 (parhaiten tavoitettavissa pe 20.4. klo 9-10.30 ja ke 25.4. klo 14-15).

Lähetä meille hakemuksesi ansioluetteloineen sekä palkkatoiveineen 30.4.2018 mennessä.