LVI-kokoonpanoasentaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Haemme joukkoomme LVI-kokoonpanoasentajaa Hämeenlinnan alueelle. LVI-kokoonpanoasentajana työpäiväsi koostuvat kylpyhuone-elementtien kokoonpanotehtävistä kiinteässä asiakaskohteessa. Tässä tehtävässä avainroolissa on mutkaton yhteistyö kokoonpanolinjan muiden ammattilaisten kanssa. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Ammattitaitoisen tiimin tuki ja ensiluokkaiset työkalut antavat hyvät eväät työssäsi onnistumiseen. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy LVI-alan koulutus taskustasi sekä muutaman vuoden aikaisempi kokemus LVI-alalta. Ymmärrät oman tonttisi merkityksen osana suurempaa kokonaisuutta ja pystyt ottamaan vastuun omasta tekemisestä ja työnjäljestä. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja olet valmis antamaan täyden työpanoksesi jokapäiväisissä ratkaisuissa. Työskentelet luontevasti niin itsenäisesti kuin tiimissäkin, ja olet oivaltanut yhteishengen arvon. Palkattavan henkilön kohdalla noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Tommi Lindberg, p. 050 512 5930. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävään nyt tai viimeistään 14.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot